...

HAUTAJAISKUVAUS

Meistä jokainen kohtaa joskus päivän kun on jätettävä hyvästit rakkaalle ihmiselle.  Usein läheisen hautajaispäivä menee täysin sumussa ja jälkeen päin voi olla vaikea muistaa tapahtumista mitään. Haluan tallentaa teille nämä arvokkaat hetket.

Kun läheinen on laskettu haudan lepoon, on aika muistoille. Siunaustilaisuudesta otetut kauniit kuvat auttavat omalta osaltaan surutyössä. Ne myös ilahduttavat suuresti niitä jotka eivät syystä tai toisesta päässeet paikalle.

Haluan tarjota hautajaiskuvauksen joka on Teille mahdollisimman helppo ja huoleton. Pitkällä kokemuksella tiedän tarkkaan miten siunaustilaisuuden kaava etenee ja osaan ottaa kuvat joissa on tallennettuna kauneimmat hetket. Asunani minulla on aina tumma puku ja solmio jotta tilaisuuden arvokkuus säilyisi. Toimin huomaamattomasti, äänettömästi ja empaattisesti.

Ota yhteyttä ja kerro millaisen hautajaiskuvauksen haluat. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään joten voit ottaa yhteyttä aivan vapaasti.

Hautajaiskuvaus lyhyesti

  • Kuvausalue: 200km säteellä Tampereelta
  • Kokenut hautajaiskuvaaja joka tietää miten kuvata huomaamattomasti ja vieraita häiritsemättä
  • Kuvauksen kesto: normaalisti 2-4 tuntia
  • Toimitettava kuvamäärä: usein noin 40 – 80 kpl
  • Hinta tavallisesti 250€ – 500€ välillä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Jos haluat lisätietoja, varata kuvauksen tai kysyä hintoja, jätä puhelinnumerosi ja soitan sinulle takaisin! Puhelinnumeroasi ei jaeta mihinkään ja sitä käytetään vain tähän soittopyyntöön vastaamiseen.

Jättämällä soittopyynnön hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Kiitos yhteydenotosta!

Kiitos soittopyynnön jättämisestä. Pyrin soittamaan sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.