Real life. Memories. Captured.

Valokuvaaja

FAQ

Usein kysyttyä valokuvauksesta

Valokuvauksen hinta riippuu hyvin paljon siitä mitä kuvataan ja missä kuvataan. Katso palvelumme-sivulta tarjoamamme kuvauspaketit. Niistä löydät suuntaa antavat hintatiedot.

Kyllä! Tosin joskus sääolosuhteet tai lentokielto-alue estävät dronekuvaamisen. Ota yhteyttä ja kerro millaisen kuvauksen tarvitsisit!

On. 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kuvien laatuun etkä aio käyttää niitä, ilmoita siitä 14 päivän sisällä kuvien vastaanottamisesta niin saat rahasi takaisin.
Kysy tarjousta täältä!

Ei todellakaan. Ei matkakuluja, pysäköintejä, ei mitään. Mitään piilokuluja ei ole eikä tule. Koko kuvauksen hinta on juuri se mitä tarjouksessa on mainittu. Hinta sisältää myös arvonlisäveron.

Ei. Tarjouksen pyytäminen, tai muu yhteydenotto ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaan mielelläni kysymyksiin joita sinulla voi olla. Tee tarjouspyyntö täältä

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Numeroni on 045671485.
Sähköposti on joni@jonipysto.fi

Kuvaan pääasiassa Pirkanmaan alueella mutta sopimuksen mukaan voin kuvata Hangossa, Utsjoella ja kaikkialla sillä välillä. Ota yhteyttä ja kerro missä haluaisit valokuvauksen suoritettavan niin saat tarjouksen josta et voi kieltäytyä.

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Numeroni on 045671485.
Sähköposti on joni.pysto@gmail.com

Toimitan kuvat sähköisesti viimeistään 48h kuvauksen päättymisen jälkeen ellei muuta ole sovittu.

Hienoa! Lähetä kysymyksesi täällä ja minä vastaan sinulle. Jos asia on kiireinen niin soita minulle: 0456714585

Saat henkilökohtaisen vastauksen ja ehkä lisään kysymyksesi tänne ”usein kysyttyä valokuvauksesta”-osioon.

Jätä soittopyyntö

Jos haluat lisätietoja, varata kuvauksen tai kysyä hintoja, jätä puhelinnumerosi ja soitan sinulle takaisin! Puhelinnumeroasi ei jaeta mihinkään ja sitä käytetään vain tähän soittopyyntöön vastaamiseen.

Jättämällä soittopyynnön hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Kiitos yhteydenotosta!

Kiitos soittopyynnön jättämisestä. Pyrin soittamaan sinulle takaisin mahdollisimman pian.